Domotica

Je huis omtoveren tot een echte thuis?

Een plaats waar genieten en ontspannen centraal staat? Komt in orde, want bij HELEC kan je ook terecht voor alles omtrent huisautomatisatie of domotica. Deze toepassingen maken het mogelijk om meerdere apparaten in je woning aan te sturen en te laten samenwerken dankzij een lokaal netwerk.

Bespaar met behulp van domotica

Je kan op elk moment je energieverbruik controleren en zo bepalen hoeveel energie er waar en wanneer mag verbruikt worden. Daarnaast kan je je woning ook via je smartphone vanop afstand bedienen en controleren, zelf wanneer je niet fysiek aanwezig bent. Domotica kan zowel gebruikt worden voor verlichting, verwarming en koeling, zonwering, veiligheid, ramen, deuren en poorten of televisie, audio, zwembad… De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Verschillende merken onder één dak

Bij HELEC werk ik met tal van verschillende merken zoals Siemens Logo, Niko Home Control, Domestia, maar hoofdzakelijk plaats ik domotica van Carlo Gavazzi. Door de veelzijdigheid, de eindeloze mogelijkheden en de prijs is dit een geschikte optie voor wie interesse heeft om domotica te plaatsen in zijn woning. Ook installaties met Teletask en KNX zijn mogelijk, daarvoor werk ik altijd samen met een vaste partner. Daarnaast ben ik sinds 2022 ook officieel Sonos Dealer, dit betekent dat ik alle producten van Sonos kan leveren en plaatsen en jullie daarnaast kan voorzien van deskundig advies.

Begin jouw nieuwbouw- of renovatieproject

Heb je vragen of nood aan advies? Had je graag hulp gehad voor de aanvang van je bouw- of renovatieproject? Geef ons alvast een seintje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn aanvraag bij HELEC te kunnen behandelen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.