Elektriciteitswerken

Bouw- of renovatieproject in het vooruitzicht?

Bij HELEC zijn we gespecialiseerd in tal van elektriciteitswerken. Zo kan je bij ons onder andere terecht voor: – Het onderhoud en plaatsing van je verlichting – Domotica – Deurcommunicatie – Automatisatie van rolluiken, hekkens en poorten – Algemene elektriciteit voor zowel professionelen als particulieren

Gecertificeerd partner van Smappee

Daarnaast zijn we ook officieel een gecertificeerd partner van Smappee. Een klein, maar handig toestel waarmee je het verbruik voor water, gas en elektriciteit kan visualiseren. Met Smappee weet je dus perfect waar je verbruik naartoe gaat. Zo kan je snel en makkelijk weten welk toestel in je woning het meest verbruikt of kan je het sluimerverbruik in kaart brengen. Naast het meetsysteem kan je bij HELEC ook terecht voor Slimme Laadpalen van Smappee.

Laadpalen in combinatie met Smappee

Goed voor het milieu én goed voor je portemonnee, wat wil je nog meer? Voordelen van elektrisch rijden, die zijn er alvast voldoende. Vanaf heden kan je ook bij HELEC terecht voor de installatie van je laadpaal bij je thuis of voor op de zaak.

Wist je dat een laadpaal wel 8 tot 10 keer sneller kan opladen dan een gewoon stopcontact? Zowel de plaatsing als de configuratie van de laadpaal gebeurt volledig door HELEC, zo kan jij op beide oren slapen.

Een laadpaal is een slimme investering, zowel voor nu als in de toekomst. Daarnaast kan een laadpaal zowel binnen als buiten geïnstalleerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ondergrondse parking van je woning of appartement. De laadpalen die we bij HELEC installeren zijn universeel geschikt voor alle types wagens en bestaan uit een duurzaam ontwerp. Ook de installatie daarvan vergt slechts een aantal uur, zo kan jij in een mum van tijd je wagen veilig opladen.

Begin jouw nieuwbouw- of renovatieproject

Heb je vragen of nood aan advies? Had je graag hulp gehad voor de aanvang van je bouw- of renovatieproject? Geef ons alvast een seintje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn aanvraag bij HELEC te kunnen behandelen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.