Verlichting

Een lichtplan volledig op maat

Startende met een eerste gesprek tot de creatie van een harmonieus interieur waar sfeer en gezelligheid centraal staan, daar staan we bij HELEC voor. Met een volledig lichtplan op maat breng je letterlijk meer licht en leven in elke ruimte. Elk lichtplan wordt volledig op maat opgesteld waarbij we steeds rekening houden met je interieur wensen en budget, zo kom je op het einde van de rit niet voor verrassingen te staan.

Klassevolle en tevens hoogwaardig design

Als gespecialiseerd verlichtingsadviseur sta ik je graag bij in de juiste keuze op vlak van verlichting voor je interieur of exterieur. Daarbij wordt steeds rekening gehouden met de energiezuinigheid, de hoeveelheid licht die nodig is, de kleur van de verlichting en de prijs-kwaliteit verhouding.

De optimalisatie van jouw energieverbruik

Samen kijken we hoe het energieverbruik kan geoptimaliseerd worden terwijl er rekening wordt gehouden met een klassevol en tevens hoogwaardig design. Contacteer ons vrijblijvend!

Begin jouw nieuwbouw- of renovatieproject

Heb je vragen of nood aan advies? Had je graag hulp gehad voor de aanvang van je bouw- of renovatieproject? Geef ons alvast een seintje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn aanvraag bij HELEC te kunnen behandelen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.